


- Úvod
- Oleje a octy
- Oleje
- Kokosový olej rafinovaný vo veľkom 20kg
Kokosový olej rafinovaný vo veľkom 20kg
- Kompletné špecifikácie
- Kokosový olej rafinovaný vo veľkom 20kg3-7dní187 €152,03 € bez DPH
Rafinovaný kokosový olej - bez zápachu a chuti.
INCI: cocos nucifera
Nezastupiteľný olej pre kozmetické aj potravinárske použitie. Jeden z najlepších olejov na vlasy a pokožku hlavy. Skutočný darček na výrobu prírodného mydla, vďaka svojej odolnosti proti žluknutiu a našuchorenej pene, dodáva mydlu aj v tvrdej vode.
Kokosový olej stuhne pod 25 ° C a potom je biely. V tekutej forme je žltkastá.
Je to použité:
- pre krémy na suchú, zrelú, popraskanú a poškodenú pokožku,
- pre krémy proti dermatózam,
- na starostlivosť o suché a krehké vlasy.
- na masáž,
- prírodná zložka mydla pridaná do 25% všetkých olejov. dáva penu v mydle.
Olej sa koncentruje pri teplote miestnosti a dobre sa šíri. Vlastne ako hydratačný krém.
zabalený: v plastovom obale
Kozmetické recepty s kokosovým olejom: TU

1850 + recenzí



CHOVATEĽSKÉ POTREBY
OSTATNÉ
POTRAVINY
ÚDRŽBA ČISTOTY






